Publicidad
Sociedad · 1 de Diciembre de 2009. 09:16h.

Anglada denuncia otra agresión

El líder de la ultradretana Plataforma per Catalunya acusa a "la izquierda radical e independentista"

Anglada denuncia otra agresión

Anglada, en una imagen de archivo

El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha denunciado "otra agresión" contra su persona, por parte de "grupúsculos de una izquierda radical e independentista" que "recuerdan mucho a la Kaleborroca".

Anglada explica en la denuncia que "un grupo de unas trenta personas" le llamaron "facha, hijo de puta" y que uno de ellos que lucía que "cabeza rapada" le dió "dos o tres puñetazos y patadas en las piernas".

El líder de Plataforma per Catalunya explica que va voler marxar, però "sis individus l'han acorralat a la paret i l'han començat a agredir entre tots", motiu pel qual ha patit "lesions", fins que ha pogut fugir i refugiar-se a "la bodega andalusa".

Plataforma per Catalunya lamenta "la provocación de unos menores de edad" y critica "a los que alientan, ya sea con subvenciones económicas o artificios de  mejora de una vida  que no puedan desarrollarse en una política de delincuencia".

Publicidad
Publicidad

26 Comentarios

Publicidad
#26 Vilanova, vilanova i la geltru, 04/12/2009 - 01:08

Nunca nos callarán.

Adelante Anglada, tenemos Fen en ti.

El pueblo catalán te quiere, y te votaremos.

Sigue así, por favor eres nuestra única esperanza.

#25 Mr X, bcn, 02/12/2009 - 14:48

Bé, del que no es podrà queixar és de no tenir la seva quota periòdica a e-notícies. A base d'hòsties, però el tio va apareixent

#24 David de Germà i Mercer, Mollet del Vallès, 02/12/2009 - 13:29

Ja està bé d\'agressions a un regidor escollit democràticament. Que fa la policia? Com permetem que l\'esquerra independentista i antidemocratica agredeixi algú?

#23 Fran, Llinars, 02/12/2009 - 12:41

FREDERIC,diga´m 1 cosa,i si aquest amic teu fos 1 moro com els q pululen x bcn robant tambe estaries amb el teu amic?PxC es clar,si els inmigrants delinqueixen doncs fora d´aqui,si no,benvinguts,no veig res dolent amb aixo.Consideres Suissa 1 pais fatxa?

#22 Frederic, Sabadell, 02/12/2009 - 10:19

Carles: si el teu amic em troba al portal de casa seva omplint la seva bústia amb propaganda insultant per ell, té tot el dret a retreure-m'ho i a enfrontar-se'm. Però jo no faig aquestes coses. L'Anglada, sí