Publicidad
Sociedad · 29 de Mayo de 2013. 14:20h.

Bomberos reclaman que "se haga ya un paso hacia la independencia"

"Basta ya de que el Parlament colabore en el robo que hace España"

Decenas de bomberos han pedido a los diputados que "se haga ya un paso hacia la independencia". Los manifestantes se han reunido este miércoles ante la sede del Parlament para protestar contra los recortes y reclamar que se garanticen los servicios públicos.

Duran la protesta, en la que se han visto varias banderas independentistas, los bomberos han pedido a los políticos que se "haga ya un paso hacia la independencia". "Basta ya de que el Parlament colabore en el robo que hace España", han añadido.

También han pedido al consejero de Interior, Ramon Espadaler, y a "nuestros directivos que salgan a hablar con nosotros y que se enfrenten con la realidad". "Sed valientes como nosotros", han dicho.

Por otra parte, han gritado proclamas contra el presidente de la Generalitat, Artur Mas, e incluso han pedido su "dimisión". Los bomberos han tenido también palabras para el resto de políticos y los banqueros, a los que han tachado de "chorizos".

Publicidad
Publicidad

44 Comentarios

Publicidad
#22 FalcóFollador, Pirineus, 30/05/2013 - 12:32

Això va bé, manifetar-se públicament i sense embuts des de les institucions públiques, comença a ser normal...
Bon senyal, oi?

#21 BEJOTA, bcn, 29/05/2013 - 20:44

La Generalitat de Catalunya ha ofert "unes dades manipulades de la balança fiscal". Catalunya només va mostrar el saldo entre l'aportació de Catalunya al conjunt de l'Estat i les transferències i inversions rebudes. Aquesta visió va reprendre les protestes sobre el presumpte "espoli fiscal" .

#21.1 Pierenc, bcn, 30/05/2013 - 07:08

mentida

#21.2 Jordi, Barcelona, 30/05/2013 - 08:53

Ets un ignorant. El 16000M d'expoli és una dada publicada per en ZP, és a dir reconeguda per EspaÑa.

#21.3 ambaixadorCAT, Figueres, 30/05/2013 - 14:49

en Bejota és segurament un script que va copiant i enganxant la mateixa merda a tots els fils.. una ment buida, que només sap copiar i enganxar escombraries a tot arreu, insultant la intel·ligència dels participants a les converses.

#20 Ara, bbbb, 29/05/2013 - 20:43

Independencia unilateral

#20.1 ambaixadorCAT, Figueres, 30/05/2013 - 14:51

DUI: Declaració Unilateral d'Independència.
És el que haurem d'acabar fent d'aquí poc. Havíem d'esgotar les vies negociadores amb espanya, per tenir legitimitat per fer la DUI.

#19 Pere, Lleida, 29/05/2013 - 20:19

A Lleida, a la torre de la seu dels bombers oneja una gran estelada. Per què uns funcionaris públics -que paguem TOTS- volen imposar la seva ideologia a la resta de ciutadans? Per què en lloc de dedicar-se a la política no es dediquen a fer la feina ben feta? Qui es pensen que són?

#19.1 Claüc, Sabadell, 29/05/2013 - 22:15

No pere, no és política. És reclamar els drets.
Ells ja saben que seguint a Espanya i seguint espoliats, hi haurà retallades i misèria.

Ells ja saben que la única solució és la independència.

Per això reivindiquen la única solució als seus problemes. No és política.

#19.2 Pierenc, piera, 30/05/2013 - 07:04

a Piera tambe hi ha l'estelada al parc de bombers. dius q qui es pensen q son? son els q ens salven la vida als demes jugant-se la seva, fixa't en qui son, no els menyspreis.

#19.3 teresa , TGN, 30/05/2013 - 09:28

Seria important aprofundir en el tema, però cada vegada hi ha més indicis de que els bombers estàn al´òrbita d´ER. No sé si és un requisit,(je), però els que conec jo que han entrat recentment, o són d´Esquerra o tenen un fmailiar directe.

#18 sauron, BCN, 29/05/2013 - 20:12

A ver: se ve,n en los dos vídeos, ¡¡¡DOS O TRES!!! esteladas. Y si hablan los dos o tres que las llevan, ya está, notición al canto: los bomberos son independentistas. Joder, qué machaque, que tostón de manipulación constante...

#18.1 Litus, Girona, 30/05/2013 - 00:44

Sauron, et convido a que passeigs pels parcs de bombers de Catalunya i en molts veuràs l'estelada penjada. Això significa algo. A més et diré, que en el meu parc va ser votat (allò que es fa en democràcia), i el s vots a favor de posar la superaven en un 90% als del no.