Publicidad
Sociedad · 23 de Enero de 2010. 17:45h.

CDC suspenderá de militancia a sus concejales de Ascó

Felip Puig remarca que CiU se opone al cementerio nuclear

CDC suspenderá de militancia a sus concejales de Ascó

Felip Puig, en una imagen de archivo

El secretario general de CDC, Felip Puig, ha anunciado en declaraciones a TV3, que su formación suspenderá de militancia a sus concejales de Ascó (Tarragona) si finalmente apoyan que el municipio presente su candidatura para albergar un cementerio nuclear.

Puig ha insistido en que CDC se opone "rotundamente" a que el cementerio nuclear se instale en Cataluña, un día después de que el alcalde de Ascó, Rafael Vidal (CiU), convocara un pleno extraordinario para debatir la posible candidatura de la población a albergar esa instalación.

Previsiblemente, los cuatro concejales de CiU y el del PSC que forman parte del equipo de gobierno votarán a favor de acoger el almacén nuclear, mientras que los cuatro ediles independientes, en la oposición, no se opondrán a la propuesta.

En este sentido, Puig ha asegurado hoy que si la decisión final de los cargos de CiU en Ascó es contraria "al posicionamiento a nivel nacional" de su partido, "es obvio" que se procederá a suspenderlos de militancia.

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 25/01/2010 - 16:14

millori amb la seva gestió i que la gent del seu municipi i de la zona puguin gaudir de llocs de treball estables i més o menys ben pagats.Imagina't el bé que li fa el partit en aquest alcalde, que a més contribueix al desenvolupament de dues comarques.

#10 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 25/01/2010 - 16:11

Carles, perdona però actuen en clau de país o em diràs que al Bages hi teniu molta afectació nuclear?. CIU amenaça a un alcalde del seu partit, en una suspensió, per treballar pel seu municipi i procurar que el desenvolupament econòmic d' aquest...

#9 Carles, Cardona, 25/01/2010 - 12:52

Suspendre de militància no vol dir expulsar o sigui de cara a la galeria queda bé però en realitat res de res, un cop més CIU actua en clau electoral i no en clau de país. Son tan ambigus i contradictoris que acabaran entrebancant-se ells mateixos.

#8 obviament..., Qualsevol, 25/01/2010 - 11:07

doncs sr. puig... obviament si vostés suspenen de militància per anar contra la seva idea... també podem"autosuspendre'ns de militants" o NO VOTAR-LOS i que li donin per... Entre vosté i el fill de pujol i mas de candidat CDC ja no és el q era.

#7 José Montilla, Madrid, 24/01/2010 - 22:09

El dipòsit radiactiu dels espanyols millor a Catalunya perquè si accepteu rebre tota la seva brossa nuclear sereu més simpàtics i, encara que saben que seguireu sent llurs esclaus, si més no us tindran per dòcils i no us insultaran tant