Publicidad
Sociedad · 15 de Junio de 2011. 09:14h.

Cordón policial a la prensa

Los mossos antidisturbios concentren a los peridodistas en un espacio de 20 metros

Los medios de comunicación que están cubriendo la protesta frente al Parque de la Ciutadella están siendo literalmente encerrados en un espacio reducido en la entrada de la calle Pujades a pesar de ir acreditados. Fotógrafos y periodistas ven su campo de acción muy limitado. A la llegada de cada diputado en el Parlament los periodistas intentan tomar fotografías de los Mossos de Esquadra pero les impiden el paso y no dejan que nadie se acerque. Los indignados han gritado "dónde está la libertad de prensa".

Periodistas rodeados de Mossos
Publicidad
Publicidad

3 Comentarios

Publicidad
#2 Carrasclet, Girona, 15/06/2011 - 20:01

Ja ja ja els indignats preguntant-se on està la llibertat de premsa quan ells han agredit a periodistes, aquesta sí que és bona.
QUIN PAÍS!!!!

#1 Karl57, Barcelona, 15/06/2011 - 11:16

Amb aquest govern la premsa haurà d'acostumar a aquest tipus de censura. Em recorda vagament una època feliçment acabada que va passar el meu país.

#1.1 Carrasclet, Girona, 15/06/2011 - 20:22

Ui, Kar57, amb el tripartit hi havia una gran llibertat d'expressió als mitjans de comunicació oi?, amb tots els seus comissaris polítics que filtraven totes les notícies. Noi, ben bé és que hi ha gent que parla perquè te boca, el que fa la ignorància