Publicidad
Sociedad · 18 de Septiembre de 2013. 09:08h.

"El derecho a decidir es una chorrada que nos inventamos"

El director de la fundación de CDC también advierte Junqueras sobre "hacer caer" a Mas

"El derecho a decidir es una chorrada que nos inventamos"

Imagen de La Rambla

El ex director de la Fundación Catdem de CDC, Agustí Colomines, afirmó en La Rambla de BTV que "el derecho a decidir es una chorrada que nos inventamos". En este sentido, Colomines afirmó que "es derecho a la autodeterminación. "Queremos ir a votar, el problema ahora no es la independencia, es poder votar, y no podemos".

Por otra parte, Colomines advirtió que "si ERC hace caer al presidente Mas, Junqueras será presidente de Cataluña, pero nunca de la independiente. Si rompe el Gobierno Mas, hará romper el único activo que existe que es el presidente Mas. Si la gente se cree la teoría del Junqueras 'votad a mí porque voy a apoyar a Mas', no vote la fotocopia vote el original que es el Mas".

Publicidad
Publicidad

65 Comentarios

Publicidad
#37 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:25

Els de CIU no son palla neta, sempre han anat amb amvigüitats a l'hora de definirse i si ara en Mas hi lluita tant per a fer la consulta, és gracies a la gent de Catalunya i no pas al seu partit. Per altra banda penso que faria bé de prescindir del traidor d'en Duran.

#36 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:13

Aquest paio es un pelota del Mas, quines vegenades que diu, si el Mas parla tan de la consulta per determinar si volem o no la independència, és perquè en Mas veu que la gran massa social d'aquest país els em dut a terme unes mobilitzacions masives als carrers de Catalunya per iniciativa pròpia.

#35 Montserrat Vila, Catalunya, 18/09/2013 - 22:55

Doncs el sr. Colomines té raó. Fora xorrades i de pet a la independència amb en Mas de president, el Duran autoexiliat a madrit..., per què ja varem veure del que són capaços els d'ERC quan varen governar durant set anys aquest país; un desastre.

#35.2 Neguis, Mollet del Vallès, 19/09/2013 - 14:01

Si algun dia guanya Junqueras com a President amb 38 escons com diuen, espero que no exigeixin a CDC més del que han fet ells. Per tant, que no demani que CDC o CiU entrin algovern, aprovin pressupostos, etc. CDC a fer el mateix paper que ERC. La gent haurà demostrat que és el que vol.

#35.3 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:19

Montse, vull la independència tan o més que tu, però no admeto a Mas com a president, no a anat a la via catalana i l'any passat tampoc hi va anar a fer pinya, en Mas es un espavilat que ha sabut pujà a carro guanyador, personalment penso que vol més l'independencia l'Oriol que no pas en Mas.

#34 BEJOTA, BCN, 18/09/2013 - 20:38

SR. COROMINS: NO PERDI EL SEU TEMPS AMB EL "MATRIARCAT " CATALÁ QUE VA A LA SEVA :MANAR I ALLUNAR COMPETIDORS COM A FET SEMPRE.LA RESULTAN ,ÉS QUE SI FA FALTA, ARROSSEGARÁN A LA RESTA ON SIGUI ENCARA QUE PERJUDIQUI A CATALUNYA.

#33 pedrorepublik, Barcelona, 18/09/2013 - 20:20

Catalunya privatiza el hospital Clinic, incluso un fondo de inversión Qatarí podría ser el beneficiario. Privatizan y fomentan la enseñanza concertada, aumentando la diferencia de clases y escuelas de élite. Pero la independencia anulara todas esas cosas al día siguiente de tenerla. Es para llorar