Publicidad
Sociedad · 28 de Octubre de 2010. 14:42h.

"El Opus está maniobrando con las obras de arte de Lleida"

"La jerarquía eclesiástica, furibundamente españolista, quiere las obras a Barbastro"

"El Opus está maniobrando con las obras de arte de Lleida"

El periodista Eugeni Casanova

El periodista Eugeni Casanova afirma en una entrevista con e-notícies que "el Opus Dei está maniobrando" con todo el conflicto de las obras de arte de Lleida. Casanova, autor de el libro 'El Complot' (Pagès Editors), hizo estas declaraciones después de que el obispo de Lleida, Joan Piris, haya renunciado al proceso judicial, pero recuerda que el asunto continúa por la vía civil y aún está "sub judice".

También se lamenta de que "los obispos siempre han sido de la banda que no es la banda catalana" en el conflicto y alerta de que "el Opus controla el Vaticano", prelatura de la que forman parte los cardenales Antonio Rouco Varela y Anton Cañizares. En su opinión, "la jerarquía eclesiástica española, furibundamente españolista, quiere las obras en Barbastro".

Publicidad
Publicidad

47 Comentarios

Publicidad
#47 Josep Ma., Terrassa, 30/10/2010 - 10:14

Doncs, ja és hora que jo reclami el retaule que hi havía hagut a l'esglèsi de Guils de Cerdanya del segle XII i que per art de màgia es troba en un museu de Madrid.
Ah, eixa esglèsia MAI ha tingut pertinença a la Diòcesi de Madrid.
El cas de la Franja és molt diferent.

#46 Juan, Barcelona, 29/10/2010 - 21:12

Este tipo que de periodista tendrá el carnet porque la condición de todo periodista es la de que prime la noticia a los intereses asociados no la posee. Este señor es un activista del independitsmo catalanista, que ha demostrado en la mayoría de sus trabajos que es un farsante.

#45 Francesc, Barcelona, 29/10/2010 - 14:01

Quant a Andalusia, es clar, va ésser annexionada a Castella directament i també es va fer a sang i foc, cosa que ens critiquen a nosaltres però que també s'ha de criticar als ideòlogicament pancastellans: mirar la biga en l'ull propi etc...

#44 Francesc, Barcelona, 29/10/2010 - 13:56

La ingerènca de Castella a l'Aragó és precisament la destrucció del Regne d'Aragó. I no és pas poc, no us sembla? I el fet que Cortès el conqueridor el facin extremeny quan era aragonès i el fet que s'avergonyeixin de la seva llengua pròpia, l'aragonès.

#43 Francesc, Barcelona, 29/10/2010 - 13:51

I no és cert. Fins el 1714 Espanya era un estat confederal. És a dir, un mateix rei per a estats diferents i independents. l'Aragó era un d'aquests estats independents, i va lluitar el 1715 amb la resta de la Corona per mantenir el seu estat.