Publicidad
Sociedad · 22 de Abril de 2020. 10:27h.

El presidente de la Cámara dice que “España es paro y muerte”

Joan Canadell asegura que “una Catalunya independiente hubiera evitado miles de muertos”

El presidente de la Cámara dice que “España es paro y muerte”

El presidente de la Cámara de Comercio de Barcelona, Joan Canadell, ha afirmado en twitter que mientras que “España es paro y muerte”, Catalunya es “vida y futuro”. También asegura que una Catalunya independiente hubiera evitado miles de muertos y que Quim Torra hubiera gestionado mejor la pandemia.

“Españoles fijaros en la diferencia de un cierre 2 semanas antes. Hacer caso a @QuimTorraiPla hubiera supuesto parecernos a Grecia, una centena parte de contagios y muerte. Catalunya independiente hubiera salvado miles de vidas...España es paro y muerte, Catalunya vida y futuro”, ha afirmado.

Publicidad
Publicidad

110 Comentarios

Publicidad
#106 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, CANADELL POR QUE NO TE CALLAS?, 02/08/2021 - 20:38

La gent del COMERÇ DE BARCELONA ,No els FA VERGONYA .Que los represente una persona con aquesta JOAN CANADELL .Millor CALLADITO Y PARECER TONTO ,CANADELL Que HABLAR Y SACARNOS DE DUDAS .A Catalunya El Govern Català NO VA FE RES PER SALVAR LAS VIDES DE LA GENT GRAN DE LES RESIDENCIAS .Ban FRACASAR .ATUR I MORT Tambe en JA A CATALUNYA .

#105 Neferu, Barcelona, 23/04/2020 - 15:07

¡¡XD! Si la cara es el espejo de su cerebro....apaga, vámonos, y salgamos corriendo.

#104 Cris, Barcelona , 23/04/2020 - 15:00

Y el es el Mr Bean independentista

#103 Cansament, Girona, 23/04/2020 - 13:38

Portem ja gairebè set anys escoltant les bestieses que escampen aquests eixalabrats membres de la classe dictatorial que volen imposar llur pensament als catalans. certament ja ho han aconseguit en quasi dos milions de rucs que dia rera dia s'empassen aquest femer i que malgrat els fracassos encadenats no canvíen el xip.

#102 Pa amb tomàquet i pernil ibèric, Catalaunia quo vadis?, 23/04/2020 - 12:38

A aquest "patriota" caldria posar-li una estàtua a la plaça de les Glòries catalanes, just al costat d'en Mortadelo, també català de soca-rel, però més seriós que aquest poca-solta.
Després de la fugida dels mes "sensats..." ja saben... el patrimoni..!! el prusés ha situat a l'capdavant personatges amb les neurones greument danyades...