Publicidad
Sociedad · 9 de Noviembre de 2011. 13:18h.

El riesgo de leer el periódico

"Un conductor de autobús me ha cerrado las puertas mientras me disponía a entrar leyendo el periódico"

La lectora Xaxas Xiang, catalana de origen chino, ha denunciado en una carta enviada a e-notícies que "un conductor de autobús me ha cerrado las puertas mientras me disponía a entrar lentamente, leyendo el periódico, después de esperar que todo el mundo pasara". Sin embargo, reconoce que "he tenido un momento de distracción" pero considera que "las formas tampoco me han parecido demasiado correctas".

Para ella "lo más ofensivo de todo fue cuando el conductor me ha venido a buscar hasta el final del autobús donde yo me sentaba para, seguidamente, acusarme de no haber validado mi billete 'Porque si estabas leyendo el diario, cómo vas a picar? '".

En este sentido, añadió que "me tenido que acabar dando la razón, nada convencido, debido a que no tenía cómo comprobar que era cierto lo que yo decía".

"Si ya me parece indignante haberme gastar más de 200 € el trimestre por una tarjeta, por cierto, de viajes ilimitados, aunque me parece más haberme sentir como si fuera una incívica en la que el conductor le hace un favor dejándola pasar. Y todo por un momento de distracción leyendo el periódico! ", concluye.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#3 Xaxa Xiang, Mataró, 11/11/2011 - 16:03

#1

#2

Per altra banda, com una persona ben educada que sóc jo sí que saludo sempre que entro a l'autobús, que alguns ho facin no significa que ho hagi de fer jo.
Finalment, jo no sé si es poden aixecar o no, però ell ho va fer; qualsevol dels que hi eren t'ho podrien afirmar.

#2 LOLA, BARCELONA, 09/11/2011 - 17:28

Es més, els conductors NO PODEN aixecar-se i anar a un passatger a demanar-li el tiquet, ni tant sols els hi poden dir res quan veuen que no paguen, no es la seva feina i ni tant sols els hi és permés.

#1 LOLA, BARCELONA, 09/11/2011 - 17:26

Xaxa Xiang, i enlloc de donar per c* protestant per un sol autobusero borde, perquè no parles de la resta de conductors als quals quan entres ni tant sols saludes però ells sempre responen quan els hi saluda algú?? perquè té tnata mania els immigrants de queixar-se enlloc de veure lo bo?

#1.1 Xaxa , Mataró, 11/11/2011 - 15:56

#1

Hola Lola, com a ciutadana tinc el dret de queixar-me del que jo cregui convenient.
Per altra banda, t'agrairia que no donessis per fet que perquè el meu cognom no sigui català sóc inmigrant ja que he nascut a Catalunya i em puc sentir tan o més catalana que molts altres.

#1.3 Nekane Legazpi, Barcelona, 09/10/2019 - 22:51

Vergonya aliena, senyora. Assumir que algú es “immigrant” pel seu nom/cognom és discriminatori, xenòfob i racista. A més... Que no s’ha adonat que la ressenya està escrita en un català pulcre?
D’altre banda, assenyalar que la gent migrant es queixa gratuïtament és Xenòfob i irresponsable. Que és vostè qui reparteix els carnets de cat

#1.4 Nekane Legazpi, Barcelona, 09/10/2019 - 22:58

Li recomano un programa de TV3 molt actual dissenyat per a gent com vostè: Manual de supervivència.
Li recomano també els articles de la escriptora catalana Desirée Bela-Lobedde (sorpresa: aquesta tampoc no té cognoms catalans!)