Publicidad
Sociedad · 25 de Marzo de 2010. 21:15h.

ERC e ICV quieren despenalizar a los 'top manta'

Presentarán una enmienda al proyecto de reforma del Código Penal

ERC e ICV quieren despenalizar a los 'top manta'

Vendedores ambulantes desmontan sus puestos de venta ante la eventual llegada de efectivos policiales en una calle de Barcelona

ERC e ICV son partidarios de la despenalización de los top manta, y en esta linea, presentarán una enmienda al proyeco de reforma del Código Penal, que se tramita actualmente en el Congreso, para conseguir esa despenalización.

La campaña sobre esta cuestión está dirigida por el senador de ICV y vicepresidente de la formación ecosocialista, Jordi Guillot, y el diputado de ERC en el Congreso, Joan Tardà. Asimismo, colaboran
el vocal de la comisión de defensa del Colegio de Abogados Jaume Sens, el juez de la Audiencia Provincial de Barcelona Eduardo Navarro, y el representant del Ateneo Candela de Terrassa Xavier Martínez.

Publicidad
Publicidad

16 Comentarios

Publicidad
#16 Potro, Palafrugell, 26/03/2010 - 18:08

A qui s'ha de penalitzar és a la gent que compra CDs pirates. Per tenir mal gust.

#15 joan, manresa, 26/03/2010 - 15:21

tinua.)..¿ Que vuleu, que tutom visque Als LLadoners...? Potser sí que sería una solució...Anem malament.Després tot serán lamentacions i donar la culpa als altres...,tot será culpa del Anglada.No fotem,que no vayeu el problema que tenim a sobre..?

#14 joan, manresa, 26/03/2010 - 15:18

Fem petita festa al Casal,pro ens queda temps per fer una ullada al E-Noticies..,jejejej.--Srs de ERC,aneu de caiguda lliure,axó es cosa de ICV i de curts de gambals...,¿ Que vuleu,que tutom foti top manta,que tutom façi un furt o molts?..(cont.

#13 Josep, ., 26/03/2010 - 14:29

El món està ple de "gripaus", a mantenir ganduls tots en sabem. Jo em pregunto, si demà em dóna per cagarme davant de la Generalitat, ningú em dirà res no? Perquè per a algun llest com la pena ha de ser proporcional al delicte?

#12 Millet, Talamanca, 26/03/2010 - 13:21

Nooo...tontos!, no és tracte de permetre la venda il.legal, és tracte de que un pobre tiu que l'únic que vol és menjar pugui anar a la presor per 10CD, mentres que un tal Millet és al carrer. És tracta de fer proporcional la pena en relació al delicte