Publicidad
Sociedad · 8 de Agosto de 2017. 16:50h.

"¡Esto es estúpido!"

Una viajera "muy independentista" critica la campaña de la ANC en el Prat

Una usuaria del aeropuerto de El Prat, que se ha definido como "muy independentista", ha criticado el panfleto que la Assemblea Nacional Catalana ha repartido este miércoles para hacer campaña por el sí en el referéndum coincidiendo con las colas del Prat.

Este momento ha sido captado por las cámaras de La Sexta. La viajera, después de que un voluntario de la ANC le dé el folleto, le pregunta: "¿esto es culpa de ser español?". Es culpa de estar bajo el Gobierno de España", le responde. La usuaria del Prat rechaza esta lectura y dice que" ¡Qué dices, tío ... eso es estúpido! Es hilar muy fino ... "

"Yo soy muy independentista, pero esto me parece demasiado", añade la usuaria del aeropuerto del Prat que marcha con el folleto en la mano haciendo gestos de disconformidad.

Momento captado por las cámaras de la Sexta

45 Comentarios

Publicidad
#33 Jo mateix, Barcelona, 09/08/2017 - 20:29

Els treblladors son els responsables de la vaga.Suposu que si a Madrid no fan vaga es perquè no deuen fer tantas horas.Hi hauria que comparar les condicions dels treballadors sobre les horas extras que fan,per poder fer-nos una idea més amplia.
No poder gestionar els aeroports ja es un motiu suficient per ser indepe,com per buscar 1 conspiració

#33.1 Joanet, Tarragona, 09/08/2017 - 21:59

Que mentalidad obtusa.de Todo lo malo la culpa la tiene Madrid. Sois muy pesados amargados . Q sabeis cuantas horas trabajan en Madrid. Vivis pensando lo q hacen loa de Madrid.

#32 Calixte, Barcelona, 09/08/2017 - 20:08

Aqueste senyoreta encara no s'ha adonat que a Dinamarca del Sud
la culpa se tot el que passi es d'espanya

Amb unes quantes hores mirant TV "la nostra" aixo quedara arreglat

#31 Ciutadana "molt independentista", Barcelona, 09/08/2017 - 19:04

Agraïria la retirada permanent d'aquest article ja que ningú no m'ha demanat permís per la seva publicació i fa ús de la meva imatge personal. Atentament, una ciutadana cabrejada.

#30 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 09/08/2017 - 17:40

Aena gasta gairebé el doble en els filtres de seguretat a Barajas que al Prat.

http://www.elnacional.cat/ca/politica/aena-discriminacio-barajas-prat_181452_102.html

#29 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 09/08/2017 - 16:56

El procés independentista i el referèndum de l'1-O han arribat fins al sud del'estat francès. Concretament, de la mà de la premsa. Tres diaris de la zona —L'indepéndant catalan ( Catalunya ), La Dépêche du Midi i el Midi Libre (Occitània)— han reflectit en la seva portada avui la recta final de Catalunya cap al referèndum de l'1 d'octu