Publicidad
Sociedad · 20 de Octubre de 2011. 21:39h.

Ex presos de Hamás se alojan en el hotel de una empresa catalana

El hotel Al Mashtal acoge palestinos liberados por Israel

Ex presos de Hamás se alojan en el hotel de una empresa catalana

Una imagen de la piscina del hotel Al Mashtal en Gaza

El hotel Al Mashtal de Gaza, gestionado por la empresa catalana ARCMED, acoge algunos de los presos de Hamás liberados por Israel a cambio del soldado Gilad Shalit.

La instalación fue inaugurado el pasado mes de mayo y es el único de cinco estrellas de la Franja de Gaza. ArcMed, cuya presidenta es Ana Balletbò, se hizo cargo del hotel después de que la empresa Mövenpick abandonara el proyecto.

El director del complejo es Rafael Carpinell, de Calella de la Costa, y en la entrada del hotel luce la senyera junto a la bandera europea, la palestina y la española.

El Al Mashtal es un hotel que cuenta con más de 200 habitaciones, una piscina que sólo pueden utilizar los hombres y da empleo a casi setenta personas.

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#7 cristina, Barcelona, 22/10/2011 - 18:13

Doncs mira, si despres d'estar a la presò israelí poden estar uns dies by the face a l hotel de 5 estrelles, millor per ells. I me la pela qui gestioni aquest hotel, CiU no era el dels bussines friendly, doncs ja està, si la Balletbó hi ha vist negoci, millor per ella.

#6 Me gusta el cerdo, BCN, 21/10/2011 - 14:40

Al margen de lo de la "madame" de lujo, pero ecofeminista y sociata Ana Balletbó, un moro siempre será un puto moro.

#5 Carles Narcís, Calella, 21/10/2011 - 10:52

Al marge del que diu la noticia,com a Calellenc us demano que deixeu de fer servir la cueta
"de la costa" per referirse a la meva ciutat Calella.

L´altre Calella que és la que pot confondre a la gent,es el barri de pescadors de Palafrugell,per això és "Calella de Palafrugell".
Gràcies

#4 Daserrout, BCN, 21/10/2011 - 10:19

La pijo-progre de la Batllebó fent negoci amb Hamas, tot quadra. ONGs pro-Hamas, demonització dels israelians, ajudes al desenvolupament de Gaza i negoci sempre la pela al final del túnel. Visca la progresia.

#3 Quim, Pineda de Mar, 21/10/2011 - 09:19

2/2
Abans, jo era pro-palestí; ara cada dia menys i més pro-israelià.
Cal tenir en compte que Israel, entre els 1027 pressos, ha deixat anar dos fills de puta que vàren linxar dos soldats, els van esquarterar i van sortir a "fardar" per una finestra tot ensenyant les mans plenes de sang.