Publicidad
Sociedad · 5 de Mayo de 2013. 22:11h.

Gritos de "fuera" a Mas en la Feria de Abril

García Prieto: "los que no se comporten, que se marchen"

Gritos de "fuera" a Mas en la Feria de Abril

Mas, con Jordi Martí y Francisco García Prieto, en la cena de la Feria de Abril

El presidente de la Generalitat, Artur Mas, ha sido abucheado durante la clausura de la Feria de Abril de Barcelona. A pesar de los intentos del presidente de la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC), Francisco García Prieto, Mas ha sido abucheado y ha escuchado gritos de "fuera, fuera", cuando ha llegado a la caseta, y también cuando se ha sentado para la cena y ha hecho el discurso.

En efecto, cuando Mas ha hecho su entrada en la caseta de la FECAC y se dirigía hacia el escenario, ha sido abucheado y también le han gritado "fuera, fuera". García Prieto ha dicho, a través del micrófono, que "la Feria de Abril es de aquellas personas que se comportan. Quien no se comporte, mire usted, que se marche", ha remachado.

"A quien no le guste la Feria de Abril, nosotros no trabajamos para ellos", ha seguido el presidente de la FECAC. "Trabajamos para la gente que quiere la Feria de Abril, y tenemos la obligacion, cada vez más y mejor, de trabajar conjuntamente con las instituciones para hacer posible que la Feria de Abril tenga un lugar importante y gran en Catalunya", ha añadido.

Cuando Mas ha tomado la palabra, ha destacado que es un asiduo de este evento, lo que no ha servido para que se escuchara algún silbido más.

Publicidad
Publicidad

106 Comentarios

Publicidad
#61 mirk, bcn, 08/05/2013 - 14:31

(cont) per cert, MAI he votat CIU (ni ho penso fer) com a partit de dretes que és i els meus fills tenen sang andalusa, catalana i d´altres indrets, per tant, no em malinterpreteu que el meu comentari no va en absolut en contra dels andalusos catalans afincats a casa nostra.

#60 mirk, bcn, 08/05/2013 - 14:07

Sr. Mas, desitjo que prengui nota i sisplau l´any vinent subvencioni altres afers culturals en comptes d´aquest ja que aquestes mostres d´agraïment són prou significatives. Per cert, això ho paguem entre tots i particularment preferiria gastar-me els diners en altres projectes.

#58 Davit, Sabadell, 07/05/2013 - 03:20

Què foten cridant "fora" si ells són els de fora i en Mas l'autòcton? Com es nota que són espanyols: cultura d'apropiació i de conquesta.

#58.1 spanish, Madrid, 07/05/2013 - 10:06

ETS UN DISCAPCITAT

#58.2 BEJOTA, BCN, 07/05/2013 - 19:53

DAVID:LO D'ESPANYOL ,VE D'" HISPANIA" ROMANA COM ORGANITZACIÓ TERRITORIAL.LO DE CATALÁ ,ÉS LA TRIBU.

#58.3 Jordi Mas, Barccelona, 08/05/2013 - 19:01

Ets normal tu? Tene tot el dret del mon a cridar. Tu de que parlès si aqui només hi hagessin els catalans de ¨pura cepa¨saps quants habitants serien 1mil.lió i poc més

#57 Davit, Sabadell, 07/05/2013 - 03:11

Si una colònia de catalans anés a viure a Andalusia, primera que ningú li permetria d'organitzar una ballada de sardanes amb tant d'enrenou, i encara menys amb una subvenció equiparable. I als assistents no se'ls acudiria de pitar el President andalús. Però hi ha molta xusma inadaptada i desagraïda.

#56 Salvador, Sallent, 06/05/2013 - 20:50

Que corria la Chacon per allà? L'estat Propi es pels que vivim i treballem a Catalunya, andalusos, asturians, o sigui el seu origen, el meu avi era Andalusia, la meva avia de Santander, i sentien Catalunya com a casa seva., sou a Catalunya, us podeu sentir integrats o no, això és cosa vostre.