Publicidad

El jefe del cuerpo pide el cese de su número dos

Guerra en los Mossos

El jefe de los Mossos d'Esquadra, Josep Maria Estela, ha exigido al Departamento de Interior el cese de su número dos, Eduard Sallent, por acusaciones de deslealtad, según ha publicado este sábado El País.

El diario explica que dentro del cuerpo policial "se ha instalado la idea de que Estela es oficialmente los responsables de los Mossos, pero que en realidad Sallent es la cabeza en la sombra". Sin embargo, según El País, desde Interior confían en que la situación se podrá reconducir.

La guerra interior en los Mossos llega nueve meses después de que el conseller de Interior, Joan Ignasi Elena, apartara al mayor Josep Lluís Trapero del cargo para colocar al actual jefe, Joan Maria Estela.

En ese momento, Elena se limitó a agradecer "el trabajo" a Josep Lluís Trapero. El conseller defendió "relevo generacional" con una dirección "coral", que nueve meses después se halla inmersa en una situación de inestabilidad.

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#12 JO NO VULL SER CATALÀ, PALAMORTS, Catallufa, 24/09/2022 - 18:20

Jo quan m´els trobo, tinc la mateixa sensació que quan em trobo amb delinqüents, i em salten totes les alertes... Si veig que venen per la mateixa vorera que la meva, em canvio a l´altre... I a la carretera, son més perill que ajuda i seguretat... Fins aquí i això és al que hem arribat, de moment...

#9 Telamarinera , Vng, 24/09/2022 - 15:34

Si no hay enemigo exterior en nuestro sino.

#7 Joanet, Barcelona, 24/09/2022 - 15:26

Todo esto es lo que conlleva haberse convertido en una policía política. La única solución es disolver el cuerpo y que vuelva la policía nacional y la guardia civil.

#6 Desconfiança, Barcelona, 24/09/2022 - 13:57

Els lazis han desprestigiat el cos dels Mossos al utilitzar-los com si fóssin la seva joguina i no inspiren confiança ni seguretat als catalans com a cos policial, ans tot el contrari, un cos per fer la punyeta als ciutadans sota les ordres de quatre politiquillos com el cas de Meridiana

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 24/09/2022 - 12:52

Els mossos no em generan cap confiança. No per això, que és un capítul més, més aviat perquè donen l'imatge de cos polititzat.