Publicidad
Sociedad · 26 de Marzo de 2013. 14:03h.

Huelga en el cremallera de Núria y de Montserrat en plena Semana Santa

La plantilla protesta por el recorte de una paga extra a todos los funcionarios de la Generalitat

Huelga en el cremallera de Núria y de Montserrat en plena Semana Santa

El cremallera de la Vall de Núria

Los trabajadores del cremallera de Núria y de Montserrat han convocado huelga para el próximo fin de semana coincidiendo con las vacaciones de Semana Santa.

La huelga tendrá lugar los días 29, 30 y 31 de marzo en la División de Turismo y Montaña de Ferrocarriles de la Generalitat de Cataluña.

La parada será total durante los tres días el cremallera de Vall de Núria y parcial en el cremallera y funicular de Montserrat, de 10.30 a 12.30 horas y de 16.20 a 18.20 horas.

Están convocados a la huelga un centenar de trabajadores y trabajadoras. En el caso del cremallera de Montserrat, se ha convocado una concentración viernes 29, a las 10.30 horas, en la parada de Monistrol.

La plantilla protesta por el recorte de una paga extra decretada por la Generalitat-aunque los trabajadores de FGC no son funcionarios y tienen convenio propio-y por el incumplimiento del convenio en tres aspectos: el plus de afluencia (se han cumplido los criterios pero no se ha pagado), el sistema de descanso (6 días de trabajo / 3 días de descanso) y la reducción de 16 horas en la jornada laboral anual de 2012 (la plantilla debería haber trabajado dos días menos).

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 respecte, ribes de freser, 28/03/2013 - 14:58

voldria demanar una mica de respecte, xq molts d'aquest q comenteu q vagin el carrer...etc. sabeu exactament quines condicions econòmiques tenen?. és vergonyos desitar q algú perdi la feina, molt!!!! xq potser a vosaltres no us molaria massa perdre la feina, i sentri aquests comentaris.

#8 valeri torres, bna, 26/03/2013 - 19:23

Dons quan tornin a la feina el dilluns o dimarts, s'haurien de trobar acomiadats. No es mereixen res mes. De gent a l'atur n'hi ha de molt mes valuosa i preparada que aquests quatre pringats que voln fer vaga. Independencia ja.

#7 Pep, Reus, 26/03/2013 - 18:13

Aquets de la pública no saven que es estar al atur ó patir les rebaixes de l´empresa privada..es pensen que toto segueix igual que abans de la crisi.., per favor plegueu que hi haurá molta gent que voldria estar al vostre lloc i no anar al estranger !!

#6 Ramió, Figueres (L´Alt Empordà), 26/03/2013 - 16:30

Jo els cardaria al carrer aquesta colla de panxacontents, m´ofereixo a treballar per la meitat de preu, tinc 46 anys, 2 i mig a l´atur i no trobo feina per "massa gran"

#5 Jordi, Teià, 26/03/2013 - 16:09

En temps excepcionals, sóc partidari d'un ERO total a l'administració pública, i tornar a començar: treiem-nos de sobre als funcionaris que organitzen protestes per putejar als ciutadans, als ganduls i als del mocador palestí que només pateixen pels seus "derechos sindicales" i agafem treballadors.