Publicidad
Sociedad · 26 de Marzo de 2013. 15:58h.

Imputan a dos mossos por el caso de Ester Quintana

El subinspector en jefe de la unidad y un escopetero

Imputan a dos mossos por el caso de Ester Quintana

Ester Quintana, después de perder el ojo

El juzgado número 11 de Barcelona ha citado a declarar, en calidad de imputados, al sub inspector jefe de la unidad y un escopetero de la misma unidad, en relación a las lesiones que sufrió Esther Quintana, quien perdió un ojo presuntamente por el lanzamiento de una bala de goma, durante la huelga general del pasado 14 de novembre.

El juez da verosimilitud a la declaración de Quintana y también la de los testigos. En este sentido, ha remarcado que estos testigos "en esencia, coinciden con la versión de la víctima".

También ha señalado que "el hecho objetivo es que las lesiones oculares producidas por las balas de goma que se describen en la literatura médica científica (...) se corresponden con las lesiones que presenta la Sra. Quintana y son compatibles con el relato de la víctima".

En este sentido, el juzgado ha reclamado que el subinspector y el escopetero sean citados a declarar como imputados, "asistidos de letrado con todas las garantías procesales". Los dos agentes deberán comparecer el próximo día 8 de abril.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#7 FCB, Barcelona, 28/03/2013 - 13:26

Una intervenció policial sempre ha d'estar motivada i ha de ser proporcionada. El fet que una dona perdi un ull, és més que motiu suficient i greu per a que s'investigui. Que menys no? Aquesta dona no va perdre l'ull soleta. Doncs s' investiga i que cadascú assumeixi les seves responsabilitats

#6 Pere, BCN, 27/03/2013 - 09:18

Tots som Mossos d'Esquadra.
Gràcies per la bona feina que feu, teniu el meu suport.

#5 Gerard, Barna, 26/03/2013 - 18:05

Ja era hora!

#4 Jordi, Teià, 26/03/2013 - 17:52

Si jo fós mosso d'esquadra i algún dia presenciés un robatori amb força al jutge en qüestió, em limitaria a presenciar-lo i redactar només la denúncia, no fós cas que fés mal a l'agressor. I el jutge ho trobaria coherent. Els mossos no disparen salves llevat que es produeixin aldarulls.

#4.1 Toni, Barcelona CATALUNYA, 26/03/2013 - 20:32

Aquesta comparació que has fet és una autentica ignominia. Comparar aquesta pobra dona que l´han desgraciat de per vida, amb una lladre ...T´hauria de donar vergonya.

#4.2 Pere, BCN, 27/03/2013 - 09:20

#4.1

Jo un dia vaig posar la mà al foc i em vaig cremar, i no vaig denunciar ni que m'havia venut la llenya ni els llumins, la culpa va ser meva de posar la mà on no tocava.
#TotsSomMossos

#4.3 Toni, Barcelona CATALUNYA, 28/03/2013 - 12:19

Al 4.2 Vaja parroquia que escriu per aquí. La única explicació i justificació que dones és que va perdre l'ull perque es trobava on no devia. Sense tans sols saber si cridava, si insultava, si provocava aldarulls,...Tots som mossos diu. Jo estaré sempre del costat dels mossos que fan BÉ la seva feina

#3 joan, manresa, 26/03/2013 - 17:46

El Casal,17,45 h.-Sap greu lo pasat a la Sra.Ester.Molt greu..,dit axó no entenem l'acós als Mossos d'Esquadra.Volem una Policía pro axó sí,que no fasi rés,actitud pasiva.,pro ailas,si no fan .,perqué no fan,si fan perqué no fan.,i a sobre identificats.En tindrán un munt de denuncias amb testimon