Publicidad
Sociedad · 31 de Mayo de 2010. 20:59h.

"Israel, asesino"

ICV-EUiA i ERC dan apoyo a una protesta contra la matanza de cooperantes pro palestinos

La portavoz y diputada de ICV, Laia Ortiz; el senador de EUiA, Joan Josep Nuet; y el diputado de ERC, Miquel Carrillo, han apoyado la concentración realizada en Barcelona en protesta por la matanza de cooperantes pro palestinos a manos del ejército de Israel. Las JERC también han acudido a la protesta, realizada ante la Cámara de Comercio Catalunya-Israel, con una pancarta donde se podía leer "Basta de impunidad, Israel culpable".

En la concentración se han coreado eslóganes como "Israel, asesino", "Israel, asesino del pueblo palestino", "vosotros sionistas sois los terroristas", "libertad Palestina", "boicot Israel" o "Israel culpable, Europa responsable". Los manifestantes han desplegado una gran bandera palestina que ha sido sujetada, entre otros, por Ortiz y Nuet. Antes de la lectura del manifiesto, algunas personas han lanzado huevos contra la fachada de la Cámara de Comercio.

Publicidad
Publicidad

25 Comentarios

Publicidad
#25 Noase, BCN, 02/06/2010 - 00:56

Lamentar les morts; inadmissible la motivació de fons d'aquesta "flotilla": donar suport a un règim terrorista (Hamàs) Patètic el suport d'aquesta esquerra (?) de casa nostra. Perdona'ls senyor, que no tenen res millor a fer.

#24 joan, canet, 01/06/2010 - 17:07

Efectivament aquesta gentola que es diuen d´esquerres podien haver fet un viatge un poc més llarg, fins a les costes de l´Iran si tant s´estimen la llibertat, allí els esperen. Tota la púrria judeofòbica fan fàstic.

#23 cat-israel, Ashdot, 01/06/2010 - 14:30

Lamentar els morts no suposa acceptar que la púrria social que anava als vaixells finançats per ONG islamistes amb el beneplacit euroeu. Que Europa assumeixi la responsabilitat de no haver aturat els vaixells o que calli.

#22 Ricard, Reus, 01/06/2010 - 13:13

Els defensors de la "democràcia" (del diner) justificant l'assassinat d'innocents... Quina gran superioritat moral tu!. Els "totxo-fatxes", per molt q es vesteixin de seda, feixistes de tota la vida es romanen. Visca Catalunya Lliure!

#21 josep, Torello, 01/06/2010 - 11:31

Israel la vanguardia de la defensa occidental i de la cultura cristiana davant del radicalisme islamista, i per els dos vividors de Torello massa poc, que es dediquin a treballar i no viure dels momios