Publicidad
Sociedad · 12 de Agosto de 2014. 12:11h.

Manos Limpia acusa a Pujol de siete delitos

Cohecho, malversación de caudales públicos, tráfico de influencias, delito fiscal, falsedad documental, blanqueo de capitales y prevaricación

Manos Limpia acusa a Pujol de siete delitos

Jordi Pujol

El sindicato Manos Limpias ha acusado al expresidente de la Generalitat, Jordi Pujol, de hasta 7 delitos. En la denuncia, según informa La Razón, también figura su mujer, Marta Ferrusola, como "cómplice y encubridora”.

Pujol tendrá que defenderse de los delitos de cohecho, malversación de caudales públicos, tráfico de influencias, delito fiscal, falsedad documental, blanqueo de capitales y prevaricación en relación a su fortuna oculta fuera de España.

Manos Limpias pide así que cite a declarar al matrimonio, así como a los 4 de los siete hijos señalados por la justicia, en calidad de testigos: Jordi Pujol, Oriol, Oleguer y Marta.

El sindicato ha logrado reunir los 6.000 euros que la magistrada que instruye el caso Pujol exigía al colectivo para presentarse como acusación popular. Gracias a una campaña de recogida de donativos, Manos Limpias ha reunido el dinero y cumplimentará la querella este miércoles.

Publicidad
Publicidad

23 Comentarios

Publicidad
#21 Papaluna, Barcelona, 13/08/2014 - 17:21

TV3 va contaminar amb 'el sindicat ultradretà Manos Limpias' ahir durant el TN Vespre (ho repetiren cinc vegades). Avui, al migdia, com que veuen que la cosa va en serio, ja no n'han parlat. La consigna és fer-ne el buit mediàtic. Tremolen puix la querella és basa en fets reals. Hi ha pànic a CiU.

#20 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:57

I un altre més, defensor del ex honorable: el tripartit no va deixar interins, va deixar alts càrrecs blindats. I agraeix que no es van quedar, que estaries pagant part del teu sou a ERC, que ho va proposar el conseller Vendrell de Governació. Ara ens donara lliçons de transparència, aquests.

#19 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:51

Encara més: abans del tripartit, que va dil.lapidar, ja hi havia conxorxa, tu fas entrar el meu cunyat etc. I no parlis d'oposicions, que us hauria de caure la cara de vergonya. Jo he vist gent amb el full en blanc amb la plaça aprovada. Vinga, home !

#18 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:47

Ah, Francesc, : queixa't, a veure si aixi cessen els interins, que ja trobaran feina PERQUE TREBALLEN Que vosaltres sobreu uns quants. Tothom sap que fan treballar als interins amenaçats amb cessaments, i els sindicats ni els defensa, ni es sap de les condicions en qué els fan treballar.

#17 laia, bcn, 12/08/2014 - 23:40

Francesc, no et facis pel.licules de por, jo no vaig entrar a dit enlloc a l'Administració ni amb el tripartit ni amb res, pregunta als interins que porten ja vint anys en aquesta situació. A mi, porquerietes, les justes, rei.