Publicidad
Sociedad · 29 de Mayo de 2020. 13:21h.

Salud teme una segunda oleada en otoño

Vergés: "Tendremos que seguir qué puede pasar en octubre"

Salud teme una segunda oleada en otoño

La consejera de Salud, Alba Vergés, explicó que el Departamento ya se prepara para una posible segunda oleada de coronavirus en otoño, que se añada a la de la gripe. Vergés, dijo a la comisión de Salud del Parlamento "tendremos que seguir qué puede pasar en octubre por si seguimos teniendo Covidien y llega también la epidemia de la gripe".

La consellera de Esquerra ha anunciado "debemos planificar bien la política de profesionales para que hagan los descansos correspondientes por si llega una segunda ola" y ha reconocido que en esta primera "los hemos tenido muy tensionados".

Finalmente, Alba Vergés ha explicado que tienen planificadas las compras de materiales de protección para tener un stock de unos dos meses y que prevén pedidos extras de cara al otoño.

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 Figueras, Figueras, 29/05/2020 - 23:48

I pq guapi? Si aqui estem preparats, ens fa patir més la grip!
Colla d'ineptes!

#4 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, LLEIDA DEMOSTRA QUE CONSEVOL MOMENT PODRA VER UNA NOVA ONADA DE CONTAGIS , NO CALDRA ESPERAR A, 29/05/2020 - 19:37

SI LA GENT ,No Vegila no es posa LA MASCARETA No guarda la distancia NO Caldra esperar AL OCTUBRE Els CONTAGIS Els podren tenir dema mateix a consevol poble o ciutat .Con ja va pasar fa poc a LLEIDA .És una GRAN EQUIVOCACIÓ Dir quel OCTUBRE PUJARAN ELS CONTAGIS , Lo que estan fem esque LA GENT Baixi la Guardia .

#3 josep, Mollerussa, 29/05/2020 - 16:07

Com a tu de consellera, el Torra a la Degeneralitat i al pedro i pablo a Madrid, amb virus o sense, estem fotuts !!!!!

#2 Demetri, Barcelona, 29/05/2020 - 15:12

Tant de bo a l'octubre poguem veure aquesta pànfila entre reixes i arruinada fins l'ultim centim per tota la miserable gestió que ha portat a terme. Només cal recordar aquella ordre miserable que va sortir de la seva boca: "els majors de vuitanta anys no els atendrem amb respiradors"... Algún dia caldrà passar comptes amb aquesta fanatica.

#1 ferran, jonestown , 29/05/2020 - 13:40

bueno,per aquelles dates l’oriol mitjà ja haurà descobert la vacuna 100% catalana contra el covid19...

per descomptat que serà una vacuna només disponible per tots aquells que puguin demostrar què no son bésties amb forma humana i sotrac a l’ADN...

1r el nobel,després l’independència...a tocar,nanus...ho tenim a tocar ...