Publicidad
Sociedad · 21 de Enero de 2013. 22:16h.

Un coche de carreras 'inaugura' el Aeropuerto de Castellón

El PSPV pilla a un bólido haciendo carreras en la instalación

El Partido Socialista del País Valenciano (PSPV) ha grabado un vídeo en el aeropuerto de Castellón donde se ve a un coche haciendo prácticas de velocidad en la pista de la instalación.

El bólido ha sido captado por el PSPV que ha pedido explicaciones al presidente de la Generalitat valenciana, Carlos Fabra. Los socialistas habían ido a Castellón precisamente para denunciar la inactividad de la instalación aeroportuaria.

La diputada María José Salvador ha señalado en el vídeo que "hemos pedido explicaciones a los responsables que había aquí de seguridad y no nos han querido dar ninguna explicación".

"Y por lo tanto tendremos que preguntar al presidente Fabra por qué hay un coche de carreras circulando por la pista del aeropuerto, en la medida que es una infraestructura aeroportuaria, y deberá explicar si hay autorizaciones, si está garantizada la seguridad para que se haga este tipo de actividad".

El aeropuerto de Castellón fue inaugurado en marzo de 2011, por el ex presidente de la Generalitat valenciana Francisco Camps, y hasta ahora no ha tenido ningún tipo de actividad relacionada con su creación.

Una imagen del vídeo del PSPV con el coche dentro del círculo rojo
Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#6 lector_333, Barcelona, 22/01/2013 - 23:45

Un cotxe de curses fent curses sol a un aeroport! Uauuuu ... cada dia hi han esports nous ... Aquests tanoques del PSPV no s'han plantejat que potser no feia curses si no que provaven alguna cosa? De vegades els cotxes de curses fan tests, especialment abans de començar la temporada.

#5 Xavier, Palamós, 22/01/2013 - 21:42

Jo diria que és un ORNI, objecte rodant no identificat, però despistat

#4 Ilergeta28, Lleida, 22/01/2013 - 11:39

En canvi a l'aeroport de Lleida-Alguaire només hi passegen els xais, això sí, quatre setmanes a l'any venen un parell d'avions low cost amb anglesos als que subvencionem el 90% del preu del bitllet perquè vagin a esquiar a Andorra.
...Desprès no hi ha quartos per sanitat ni educació.. patètic.

#4.1 ccc, bcn, 22/01/2013 - 12:19

Andorra és el paradís independentista, paradís fiscal clar

#4.2 Josep, Lleida, 22/01/2013 - 14:20

L'aeroport de lleida va costar 60 milions, amb el que ens roba espanya amb 1 miserable dia, paguem aquest aeroport. I amb el que ens ha robat espanya els últims 30 anys, amb la complicitat de col.laboracionistes com el llergeta o ccc, podríam tenir un aeroport a cada poble, i sobraríen diners.

#3 ccc, bcn, 22/01/2013 - 10:53

és l'us q es va donar a motls aeròdroms de la II guerra mundial al Regne Unit. Clar q allà la seva construcció estava clarament justificada. Podrien fer el mateix a Alguaire. Però crec aquest aeroport enccara donarà mes sorpreses

#2 Psiquiatra/e, Sant Boi, 22/01/2013 - 09:31

Copro! això és el que vares anar a fer a Castelló ? Que no haviem quedat que aniries a veure al teu amic Berzotas al sanatori ?