Publicidad
Sociedad · 3 de Noviembre de 2012. 13:36h.

Un general dice que el Ejército "hará lo que diga el Gobierno"

El exjefe del Estado Mayor del Ejército de Tierra cree que es momento de "reformar la Constitución"

Un general dice que el Ejército "hará lo que diga el Gobierno"

Luis Alejandre Sintes, en el centro de la imagen

El general Luis Alejandre Sintes, ex jefe del Estado Mayor del Ejército de Tierra, ha dicho que el Ejército hará "lo que diga el Gobierno" español en caso de una posible independencia de Catalunya.

"El Ejército siempre dependerá del gobierno de turno y los gobiernos de turno siempre tendrán un control parlamentario", ha comentado en declaraciones a Catalunya Ràdio.

El militar también cree que nadie puede interpretar un artículo de la Constitución directamente con su criterio y que es el momento de "reformar la Constitución, si es necesario".

"Una Constitución que nos ha servido durante 30 y pico de años, ¿por qué no se puede revisar ahora?", ha añadido antes de decir que hay que hacer "seguros, tranquilos y respetando unos a otros".

Sobre las nacionalidades, el exjefe del Estado Mayor del Ejército de Tierra, ha dicho que "no soy especialista, pero creo que es un problema que hay que debatir, porque quien no quiera ser consciente de que hay un problema es que está ciego "y añadió que para abordar un problema" hay que sentarse y revisar ".

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#10 moi, girona, 07/12/2012 - 17:26

espero que algun dia catalunya sigui un estat, els que vivim a girona crearem el nostre estat propi independent de catalunya. no volem que ens governi barcelona, i els corructos. Visca Girona lliure!

#9 Lluís , Barcelona, 05/11/2012 - 10:18

Evidentment, l'exèrcit haurà de restar a les casernes...O és que els espanyols volen que els inversors estrangers a Espanya se'n vagin, i les empreses espanyoles a l'estranger tinguin que marxar...

#8 lector_333, Barcelona, 04/11/2012 - 22:22

Ara escriu llibres sobre fets militars històrics, molt ben documentats. En va fer un sobre el general Prim. Es un especialista en afers estratègics i de geopolítica. Crec que coneix molt be el tema centre-americà. No es un ase a qui se li va parar el rellotge fa 40 anys, com altres.

#7 lector_333, Barcelona, 04/11/2012 - 22:18

Ara te un cárrec al Consell Insular de Menorca (PP), com a independent. Sempre ha estat un home dialogant i demòcrata. Em sembla que es de la promoció del Rei. A Menorca era com un semi-dèu fins que va entrar al govern local amb els del PP i ara s'ha desprestigiat una mica. (segueix)

#6 lector_333, Barcelona, 04/11/2012 - 22:15

Be, qui ha dit això no e sun general qualsevol, es Luis Alejandre, menorquí, que si no estic equivocat va ser cap de la regió militar que inclou Catalunya abans de ser cap de l'Estat Major, fins que el van fer dimitir per cantar les veritats en l'afer de l'accident del Yak. (segueix)