Publicidad
Sociedad · 23 de Agosto de 2011. 20:11h.

Un terremoto de grado 6 sacude Nueva York

El Capitolio y el Pentágono, en Washington, han sido evacuados

Un terremoto de grado ha causado el pánico en la costa Este de los Estados Unidos. El epicente del seísmo ha sido localizado en Virginia, pero se ha dejado sentir en Washington, Boston o Nueva York. En un primer balance, no se han producido víctimas morales ni daños materiales graves.

En la capital estadounidense, las autoridades han decidido evacuar algunos edificios gubernamentales como el Capitolio o el Pentágono. En el área de Nueva York, las torres de control de varios aeropuertos también han sido desalojadas, así como el Ayuntamiento.

Publicidad
Publicidad

3 Comentarios

Publicidad
#2 Séneca, Barcelona, 24/08/2011 - 17:21

Miri Gluck, si la importància del que passa a Washington DC o a N.Y. ho mideix en Km, anem apanyats. Parlem de la capital i de la 1ª ciutat dels EE.UU., on es concentren moltes presses de decisió mundials, i que ens pertoquen aquí; llocs molt marcats pel 11-S. Millor parlar de futbol?

#1 Séneca, Barcelona, 23/08/2011 - 21:39

Telenotícies avui, a les 21.00h, a TV3, no han obert amb el terratrèmol. Ha estat la sisena o setena notícia, i pobra; això sí, rotllo casolà sense cap valor el que vulguis. No serà veritat que la tele pública catalana fa material de baix nivell?. Un 5.8 a NY i a Washington.... i res.

#1.1 Gluck, Barcelona, 24/08/2011 - 02:10

Les notícies es classifiquen com a importants utilitzant alguns paràmetres entre els que s'inclouen el la distància i la repercussió del fet. És normal que un terratrèmol que no ha produït víctimes mortals ni danys materials greus i que ha passat a 6.000 km sigui la sisena o setena a TV3.