Publicidad
Sociedad · 1 de Marzo de 2013. 09:35h.

Urdangarin hace seis meses que no paga el palacete

Su abogado "espera" que los Duques de Palma no sean desahuciados: "no llamemos al mal tiempo"

Urdangarin hace seis meses que no paga el palacete

Casa de los Duques de Palma

Iñaki Urdangarin y la infanta Cristina hace dos trimestres que no pagan la hipoteca de su palacete de Pedralbes, según ha confirmado el abogado del duque de Palma, después de que éste lo reconociera el pasado sábado durante la comparecencia ante el juez del "caso Nóos".

Pascual Vives ha asegurado que el hecho de no tener trabajo está llevando Urdangarin a una situación complicada pero espera que finalmente los duques puedan hacer frente al pago. Sobre si los duques podrían encontrarse en el futuro en situación de desahucio, exclamó que "esperamos que no, no llamamos el mal tiempo".

El matrimonio pidió en 2004 una hipoteca en La Caixa por valor de 5 millones de euros para hacer frente a la mansión de casi seis millones que se habían comprado en Barcelona. Una mansión que ahora está en proceso de ser embargada para cubrir la fianza a la que Urdangarin no hizo frente.

Publicidad
Publicidad

23 Comentarios

Publicidad
#18 Josep, Manresa, 03/03/2013 - 13:14

No patiu a no ser que s'embargui per el cas NOS, no es paga l'hipoteca, s'ho queda "La Caixa". Una vegada hagi passat la tempesta, els ho torna a vendre.

#17 q bo, iurop living aselebreixons, 01/03/2013 - 21:16

Espanya és un festival. En seria molt fan si no estiguéssim ocupats.

#16 rosmy, sabadell, 01/03/2013 - 16:19

Ho trobo molt malament que hi ha persones que per 400€ de deute de no pagar el pis, els facin fora d'ell. I en canvi aquest "SR" porta 6 mesos sensa pagar (2 trimestres), que pots comptar els diners que son, no seràn 400€ no......,

#15 Josep, Lleida, 01/03/2013 - 14:20

O la caixa els desnona com farien amb qualsevol altre "client" o sinó la població haurem de pendre mesures i fer boicot a la Caixa. Ja n'hi ha prou d'aquesta farsa, la caixa donant crèdits a espanyols com urdangarín i florentino amb condicions favorables i als joves no ens donen crèdit ni a hòsties!

#14 ROSA, LLEIDA, 01/03/2013 - 14:01

Doncs si realment tots som iguals davant la Llei, que el desnonin, a més si ha de pagar una fiança també que li embargin mentre no es faci res de tot aixó, tot fa molta pudor, i es demostra que fins i tot la justícia te por d'aquesta família IRREAL